Condiții contractuale generale

Site-ul www.rubinhotel.ro este proprietatea S.C.H&CS S.R.L., denumită în continuare RUBIN HOTEL și este protejat de legile românești și internaționale privind drepturile de autor. Utilizarea acestui site implică acceptarea următoarelor condiții generale. Vă recomandăm să le citiți cu atenție.

RUBIN HOTEL vă acordă acces limitat la site-ul www.rubinhotel.ro în interes personal, dar nu vă acordă dreptul de a descărca sau modifica site-ul, integral sau parțial, de a copia, de a copia integral sau parțial, de a vinde, de a revinde sau de a exploata în orice alt mod site-ul în scop comercial sau în orice alt scop contrar intereselor RUBIN HOTEL, fără permisiunea prealabilă scrisă.

Dreptul de a crea un link web către site-ul www.rubinhotel.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat numai în măsura în care nu aduce niciun prejudiciu RUBIN HOTEL sau oricărui partener al acestuia, numai după obținerea permisiunii noastre scrise sau prin e-mail.

Drepturi de autor

RUBIN HOTEL operează acest site. Întregul conținut al acestui site este protejat de legile românești și internaționale privind drepturile de autor. Dreptul de autor este deținut de S.C.H&CS S.R.L. Diferitele părți ale site-ului (imagini, texte, grafică, simboluri, scripturi, programe și alte date) pot fi descărcate sau tipărite doar pentru uz personal, necomercial. Orice utilizare a elementelor menționate mai sus fără acordul prealabil scris al RUBIN HOTEL poate avea consecințe juridice.

Termeni de utilizare a site-ului web

Prin accesarea și utilizarea acestui site, vă asumați întregul risc și responsabilitatea pentru utilizarea internetului și a acestui site. Vizitând acest site, sunteți de acord să vă supuneți acestor termeni și condiții. RUBIN HOTEL nu garantează că site-ul va fi neîntrerupt sau lipsit de erori sau că defectele din site vor fi corectate.

Condiții de rezervare și anulare

Următorii termeni și condiții se aplică rezervărilor făcute de pe www.rubinhotel.ro:

Rezervarea va fi valabilă numai după ce clientul a îndeplinit condițiile de plată.

În caz de anulare, se aplică următoarele reguli:

Dacă anularea se face cu cel puțin 24 de ore înainte de rezervare, clientului i se va rambursa suma plătită.

Dacă anularea se face în termen de 24 de ore înainte de rezervare, clientul nu va primi rambursarea sumei plătite.

În cazul în care clientul nu se prezintă la ora stabilită și nu anulează rezervarea, toți banii plătiți vor fi pierduți.

Metode de plată și taxe

Metodele de plată și taxele de pe site-ul www.rubinhotel.ro sunt următoarele:

Prețurile și taxele includ taxele aplicabile.

Toate prețurile și tarifele pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Informații privind depozitul și plata în avans:

Valoarea depozitului și a plății în avans poate reprezenta un procent din valoarea totală a rezervării.

Avansul și avansul trebuie plătite de către client până la termenul limită specificat.

Valoarea avansului și a depozitului poate varia în funcție de serviciile solicitate de client.

Protecția datelor cu caracter personal

HOTEL RUBIN se angajează să păstreze cea mai strictă confidențialitate a datelor clienților săi și se angajează să nu divulge datele personale ale acestora către terți. Datele solicitate pe site sunt cele legate de procesul de ofertare sau contractare, respectiv: nume, prenume, număr de telefon, adresă și adresă de e-mail. Prin completarea și trimiterea formularului de contact/solicitare de ofertă/rezervare de pe site, sunteți de acord cu includerea numelui și a datelor dumneavoastră personale în baza de date a RUBIN HOTEL, care își rezervă dreptul de a prelucra datele menționate mai sus, de a le utiliza în scopuri publicitare, de marketing și promoționale, fără nicio altă obligație și fără plată.

Utilizarea site-ului www.rubinhotel.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite în prezentul document. Serviciul clienți are dreptul de a modifica în orice moment condițiile de rezervare și de plată, astfel încât vă recomandăm să verificați periodic cele mai recente informații disponibile pe site. În cazul în care aveți întrebări legate de rezervare sau plată, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

 

S.C.H&CS S.R.L.

RO12109177

J19/258/1999

Gábor Áron Nr. 1., Gheorgheni 535500, jud. Harghita

Administrator:

Imre Húszár
(+40)0740072647
rubinhotel2003@gmail.com