Despre noi

Bine ați venit la Rubin Hotel

 Situat în piața principală din Gheorgheni, Hotelul Rubin oferă cazare confortabilă pentru oaspeții săi. Clădirea istorică a faimoasei Case Romfeld de odinioară, după ce a fost complet incendiată, a devenit din nou unul dintre ornamentele centrului orașului. Hotelul nostru are un total de 32 de camere duble, canapele extensibile duble și apartamente de familie.
 Facem tot posibilul pentru a vă face șederea cât mai confortabilă.

32

camere

20

membri

Mai mult de

20

Ani în slujba clienților noștri

Camerele noastre

Descoperă Camerele noastre

190RON pe noapte
Deluxe room cu două paturi separate
2 Baie Wifi

Două dintre ele au paturi rabatabile confortabile și o baie modernă. Camera are un TV cu ecran plat, iar micul dejun este disponibil la cerere.

240RON pe noapte
Apartament cu jacuzzi
2 Baie Wifi

Apartamentul nostru elegant, cu pat dublu și jacuzzi, este alegerea perfectă pentru cuplurile și familiile care caută cazare confortabilă și practică pentru a se relaxa și a se reîncărca.

220RON pe noapte
Apartament cu pat matrimonial și canapea extensibilă
2 Baie Wifi

Acestea oferă apartamente cu un design modern și practic, dotate cu un pat dublu sau o canapea extensibilă. Ideal pentru cupluri, prieteni și familii care caută cazare confortabilă și modernă pentru a se relaxa și a se reîncărca.

200RON pe noapte
Cameră cu 3 paturi separate
3 Baie Wifi

Camera este dotată cu trei paturi confortabile (90 și 130 cm lățime), care garantează o odihnă bună și confort. Ideal pentru grupuri de prieteni sau familii care caută cazare confortabilă și spațioasă.

150RON pe noapte
Camera dublă la etaj
2 Baie Wifi

Camera dublă de la etaj este confortabilă și modernă, cu facilități practice, oferind oaspeților un mediu liniștit și pașnic.

Ne puteți găsi aici

Rubin Hotel & Restaurant

Strada Gábor Áron nr. 1., Gheorgheni, 535500, județul Harghita

Deschideți harta Planificarea traseului
Rubin Hotel & Restaurant

Obțineți informații despre noi

 Suntem un hotel modern și confortabil, unde oaspeții noștri se pot bucura de o relaxare completă. Camerele noastre elegante și decorate cu stil sunt garantate pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă pentru toți oaspeții noștri. Facilitățile și amplasarea camerelor sunt ideale pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți un călător singur, un cuplu sau o familie. Restaurantul nostru oferă arome speciale și mese delicioase, unde oaspeții pot experimenta serviciile noastre de înaltă calitate. Personalul nostru este întotdeauna gata să îi ajute pe oaspeții noștri și să le ofere cea mai bună experiență posibilă. Vă invităm să cunoașteți și să vă bucurați de serviciile oferite în hotelul nostru.

Abonează-te la newsletter-ul nostru