Általános szerződési feltételek

A www.rubinhotel.ro weboldal a S.C.H&CS S.R.L. tulajdonában áll, továbbiakban RUBIN HOTEL néven említett vállalat és a román és nemzetközi szerzői jogok védelme alatt áll. Az oldal használata azt jelenti, hogy elfogadja az alábbi feltételeket. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el őket.

Az RUBIN HOTEL korlátozott hozzáférést biztosít az www.rubinhotel.ro weboldalhoz, személyes érdekből, de nem jogosítja fel arra, hogy részben vagy egészben letöltse vagy módosítsa az oldalt, részben vagy egészben másolja, eladja, újra eladja vagy bármilyen más módon kihasználja az oldalt kereskedelmi vagy az RUBIN HOTEL érdekeivel ellentétes célból, előzetes írásbeli engedély nélkül.

A www.rubinhotel.ro weboldalra mutató webhivatkozás (link) készítésének joga korlátozott, nem kizárólagos és visszavonható, és csak akkor biztosított, ha az nem okoz hátrányt az RUBIN HOTEL-nak vagy bármelyik partnerének, csak az írásbeli vagy e-mailben történő engedélyünk megszerzése után.

Szerzői jogok

Az RUBIN HOTEL üzemelteti ezt az oldalt. Az oldal teljes tartalma román és nemzetközi szerzői jogok védelme alatt áll. A szerzői jog tulajdonosa az S.C.H&CS S.R.L. Az oldal különböző részeiből (képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, szkriptek, programok és más adatok) csak saját, nem kereskedelmi célra történő használatra lehet letölteni vagy kinyomtatni azokat. Az előbb felsorolt elemek bármilyen módon történő használata az RUBIN HOTEL előzetes írásbeli engedélye nélkül jogi következményekkel járhat.

A weboldal használati szabályzata

Az oldal elérésével és használatával Ön vállalja az Internet és ezen oldal használatának teljes kockázatát és felelősségét. Az oldal látogatása azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a feltételeket és szabályzatokat. Az RUBIN HOTEL nem garantálja, hogy az oldal zavartalanul fog működni vagy hibamentes lesz, vagy hogy az oldalon található hibákat javítják.

Foglalás és lemondási feltételek

A www.rubinhotel.ro weboldalról történő foglalások esetén a következő feltételek vonatkoznak:

A foglalás csak akkor válik érvényessé, ha az ügyfél teljesítette a megadott fizetési feltételeket.

A lemondás esetén a következő szabályok érvényesek:

Ha a lemondás legalább 24 órával a foglalás előtt történik, az ügyfél visszakapja a befizetett összeget.

Ha a lemondás 24 órán belül történik, az ügyfél nem kapja vissza a befizetett összeget.

Ha az ügyfél nem jelenik meg a megadott időpontban és nem mondja le a foglalást, az összes befizetett összeg elveszik.

Fizetési módok és díjak

A www.rubinhotel.ro weboldalon történő fizetési módok és díjak a következők:

Az árak és adók tartalmazzák az érvényben lévő adókat.

Az előlegfizetés és a letétek összegéről az ügyfélnek előzetesen tájékoztatást kell kapnia.

Letétekkel és előlegfizetéssel kapcsolatos információk:

Az előlegfizetés és letét összege a foglalás teljes összegének egy meghatározott százaléka lehet.

Az előlegfizetést és letétet az ügyfélnek a megadott határidőig kell befizetnie.

Az előlegfizetés és letét összege az ügyfél által igényelt szolgáltatásoktól függően változhat.

Személyes adatok védelme

A RUBIN HOTEL elkötelezi magát az ügyfelek adatainak szigorúan bizalmas kezelése mellett, és vállalja, hogy nem adja át személyes adataikat harmadik félnek. A weboldalon kért adatok az ajánlattételi vagy szerződéskötési folyamathoz kapcsolódó adatok, nevezetesen: név, vezetéknév, telefonszám, cím és e-mail cím. A weboldalon található kapcsolatfelvételi/ajánlatkérési/foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy neve és személyes adatai bekerüljenek a   RUBIN HOTEL adatbázisába, amely fenntartja magának a jogot, hogy a fent említett adatokat feldolgozza, reklám-, marketing- és reklámcélokra felhasználja, minden további kötelezettség és fizetés nélkül.

A www.rubinhotel.ro weboldal használata azt jelenti, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt feltételeket. Az ügyfélszolgálat bármikor jogosult módosítani a foglalási és fizetési feltételeket, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tájékozódjon a weboldalon elérhető legfrissebb információkról. Ha bármilyen kérdése van a foglalással vagy fizetéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz.

 

S.C.H&CS S.R.L

RO12109177

J19/258/1999

Gábor Áron Nr. 1., Gheorgheni 535500, jud. Harghita

Adminisztrátor:

Húszár Imre
(+40)0740072647
rubinhotel2003@gmail.com